Il cuor di fieno on Veneton alueen juusto, joka on tehty pastöroidusta lehmänmaidosta. Juustosta erikoisen tekee se, että se kypsyy 90 päivän ajan heinään käärittynä. Tämä antaa juustolle tuoreen heinän maun, mikä tekee juustosta ainutlaatuisen.
Il cuor di fieno sopii nautittavaksi sellaisenaan tai leikkeleiden ja punaviinin kanssa.
Ainesosat:
Pastöroimaton MAITO, suola
Ruotsi:
Ingredienser:
Opastöriserad MJÖLK, salt.
Ravintoarvot/Näringsvärde 100 g:
Energia/energi 390 Kcal/ 1631 Kj
Rasva/fett 21 g
josta tyydyttynyttä/varav mättat 13 g
Hiilihydraatit/kolhydrat 0 g
josta sokereita/varav sockerarter 0 g
Proteiini/protein 30 g
Suola/salt 1,8 g
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.