Toimitus alkaa 24.11
Per gli amanti della tradizione artigianale, una linea di prodotti per un regalo raffinato
Pandoro SWEET Albicocca e Cioccolato.
Pandoro on kotoisin Veronasta, ja se on rakenteeltaan pehmeämpi ja ilmavampi kuin panettone, Boschetti selittää.
Pandoro on muodoltaan korkea ja se paistetaan erityisessä vuuassa. Kun kakun leikkaa poikkisuunnassa viipaleiksi, paljastuu sen rakenteen tähtimäisyys. Kun siivuja kääntelee hiukan, leivonnaisesta saa aikaan näyttävän, joulukuusimaisen kakun.
Arkisemmissa tilaisuuksissa kakun voi tarjoilla sellaisenaan, pakkauksessa mukana olevalla tomusokerilla hunnutettuna. Kakusta leikataan siivuja pituussuunnassa.
Pandoron voi myös täyttää levittämällä kakkusiivujen väliin esimerkiksi mascarponea ja sulatettua suklaata tai esimeriksi Nutellaa. Kastikkeen voi myös tarjota erillisessä kulhossa ja dipata kakkusiivuja siihen.
Pandoroa myydään myös täytteellisenä versiona, esimerkiksi tiramisu- ja Limocello-täytteillä.
AINESOSAT
Pandoro suklaapisaroilla – Luonnollisesti hapatettu leivottu makeistuote.
Tyyppi “0” pehmeä vehnäjauho, tuoreet munat, sokeri, voi, suklaapisarat 7% (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiaineet: soijalesitiini, vanilliini), tuore pastöroitu täysmaito, luonnonhiiva (sisältää vehnää), fruktoosi, Emulgointiaineet: rasvahappojen mono- ja diglyseridit (kasviperäiset), kaakaovoi, suola, aromit.
Ainesosat pussissa (4%): Sokeri, vehnätärkkelys, aromit.
Se saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä.
INGREDIENSER
Pandoro med chokladdroppar – Naturligt jäst bakad konfektprodukt.
Typ “0” mjukt vetemjöl, Färska ägg, Socker, Smör, Chokladdroppar 7% (socker, Kakaomassa, Kakaosmör, Emulgeringsmedel: sojalecitin, Vanillin), Färsk pastöriserad helmjölk, Naturlig jäst (innehåller vete), Fruktos, Emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror (av vegetabiliskt ursprung), kakaosmör, salt, aromer.
Ingredienser i påse (4%): Socker, Vetestärkelse, Aromer.
Det kan innehålla spår av nötter.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.