Il Gran Nocciolato
A DELICATE SPECIALITY
The classic Milanese low baked Panettone interpreted by the Piedmontese tradition, extraordinarily soft, especially unique.
Naturally leavened for more than two days with pure Mother Yeast, it is covered with a crunchy handcrafted hazelnut glaze.
Panettone on italialainen, Milanon seudulta lähtöisin oleva joulun ja uuden vuoden aikaan tarjoiltava pullamainen kakku. Kakku on levinnyt eri puolille Italiaa ja vuoden 2006 jälkeen myös Alppien pohjoispuolelle. Nimen alkuperä tulee luultavimmin italian kielisestä sanasta pane, leipä, joka etto-diminutiivillä tarkoittaa suurta leipää .Panettonessa on ympärillään aina paperinen vyöte, muotti, jossa se on paistettu ja jota ei poisteta paistamisen jälkeenkään. Panettonen valmistus kestää hyvin pitkään, kohottaminen itsessään useita päiviä. Panettone sisältää muun muassa kandeerattua appelsiinia ja sitruunan kuorta (sukaatteja) sekä rusinoita. Panettoneja on saatavissa hyvinvarustelluista elintarvikemyymälöistä myös Suomessa ja makuvaihtoehtoja löytyy useita, Amaretosta pähkinöihin, ja sisältövaihtoehtoja suklaamassasta vaniljakiisselisisältöisiin. Se säilyy huoneenlämmössä pakkauksessaan useita päiviä. Se tarjoillaan kuuman juoman tai makean viinin kanssa; se sopii aamiaiselle yhtä hyvin kuin kuohuviinilasillisen seuraksi iltapäivällä. Kakkua murretaan käsin ja palaset laitetaan suoraan suuhun.
AINESOSAT
Hasselpähkinäkuorruteella päällystetty Panettone – Luonnollisesti hapatettu uunikakku.
Vehnäjauho, sultanat, hasselpähkinäkuorrutus 12 % (sokeri, tuore munanvalkuainen, hasselpähkinät 18 %, mikä vastaa 2 % ainesosista, riisitärkkelys, riisijauho) – voi – sokeri – sokeroidut sitrushedelmien kuoret (appelsiinin ja sitruunan kuoret, glukoosi-fruktoosi siirappi, Sokeri) – Tuore Munankeltuainen – Luonnollinen hiiva 6 % (vehnäjauho, vesi) – Inverttisokeri – Emulgointiaine: Rasvahappojen monodiglyseridit – Tuore pastöroitu täysmaito 0,6 % – Suola – Luonnolliset aromit.
Saattaa sisältää jäämiä muista pähkinöistä ja soijasta.
INGREDIENSER
Panettone belagd med hasselnötsfrosting – Naturligt jäst ugnsbakad kaka.
Vetemjöl, Sultanas, Hasselnötter frosting 12 % (socker, färsk äggvita, hasselnötter 18 % motsvarande 2 % av de totala ingredienserna, Risstärkelse, Rismjöl) – Smör – Socker – Kanderade citrusskal (apelsin- och citronskal, glukos-fruktos) sirap, socker) – Färsk äggula – Naturlig jäst 6 % (vetemjöl, vatten) – Invertsocker – Emulgeringsmedel: mono-diglycerider av fettsyror – Hel färsk pastöriserad mjölk 0,6 % – Salt – Naturliga smaker.
Kan innehålla spår av andra nötter och soja.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.