SVENSKA
Tiramisu, 4 annosta
~250gr mascarpone-juustoa
~3 munaa
~120gr sokeria
~4 kuppia kahvia
~100 g Savoiardi-keksejä
sokeritonta kaakaojauhetta
1. Jaa keltuaiset ja valkuaiset tarkasti. Vatkaa valkuaiset. Lisää valkuaisten joukkoon puolet sokerista. Vatkaa kiinteäksi vaahdoksi.
2. Vatkaa keltuaiset sokerin kanssa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon Mascarpone-juusto puulusikalla varovasti nostellen. Samoin valkuaisvaahto.
3. Kaada kylmä kahvi erilliseen kulhoon ja kieräytä siinä NOPEASTI Savoiardi-keksejä sen verran, että n. 5 cm.korkean uunivuokasi pohja täyttyy.
4. Kaada päälle aikaisemmin valmistamasi mascarponevaahto. Tasoita.
5. Toista kohdat 3 ja 4. Näin saat useamman kerroksen Tiramisua. Tässä vaiheessa halutessasi voit lisätä joukkoon suklaahippuja.
6. Ripota päälle siivilällä kaakaojauhetta niin paljon, että pinta on täysin peitossa.
7. Laita jääkaappiin noin kahdeksi tunniksi ennen tarjoilua.