1. Jaa keltuaiset ja valkuaiset tarkasti. Vatkaa valkuaiset. Lisää valkuaisten joukkoon puolet sokerista. Vatkaa kiinteäksi vaahdoksi.
2. Vatkaa keltuaiset sokerin kanssa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon Mascarpone-juusto puulusikalla varovasti nostellen. Samoin valkuaisvaahto.
3. Kaada kylmä kahvi erilliseen kulhoon ja kieräytä siinä NOPEASTI Savoiardi-keksejä sen verran, että n. 5 cm.korkean uunivuokasi pohja täyttyy.
4. Kaada päälle aikaisemmin valmistamasi mascarponevaahto. Tasoita.
5. Toista kohdat 3 ja 4. Näin saat useamman kerroksen Tiramisua. Tässä vaiheessa halutessasi voit lisätä joukkoon suklaahippuja.
6. Ripota päälle siivilällä kaakaojauhetta niin paljon, että pinta on täysin peitossa.
7. Laita jääkaappiin noin kahdeksi tunniksi ennen tarjoilua.
Sivustomme käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän voimme taata parhaan käyttökokemuksen verkkosivuillamme. Lue lisää.
Valitse evästeet Osa evästeistä vaaditaan verkkosivuston toimintaan ja osa mahdollistaa erinäisten lisäominaisuuksien käytön. Voit alla olevasta listasta määrittää, mitä vaihtoehtoisia evästeitä on lupa käyttää. Rastita ne kohdat, jotka sallit. Voit lukea lisätietoja evästekäytännöistämme täältä.
Huom! Jos olet aiemmin sallinnut vain tietyt evästeet, näkyvät ne automaattisesti rastitettuina. Voit poistaa hyväksynnän poistamalla rastin ja tallentamalla asetukset uudelleen.