Keitä me olemme?

Meidän tarina
Tarinallamme on 100% italialainen sydän.
Yrittäjänä toimin minä, italialainen perheenisä Romagnasta. Perustin Italian Herkut -yritykseni vuonna 2012 tuodakseni Suomeen niitä makuja, jotka saattoivat minut lapsuudesta aikuisuuteen. Maut joihin yhdistyy niin monta muistoa elämäni varrelta. Äitini on Toscanasta, joten valikoimastani löytyvät toscanalaiset herkut ovat erityisen lähellä sydäntäni. Isoäitini oli aito romagnalainen, joten lapsuuteni keittiössä yhdistyi etenkin näiden alueiden aromit ja maut.
Romagnan alueelle tyypillisiä ruokia ovat tortellinit, tagliatelle-pasta ja lasagne. Modenan laadukasta balsamiviinietikkaa unohtamatta! Romagnan alue on siis tunnettu ympäri maailman ruokakulttuuristaan.
Pyrkimyksenäni oli perustaa perinteinen pieni italialainen myymälä Turun sydämeen. Hyllyiltä ei löydy tuotteita joita useasti näkee lentokentillä tai matkamuistomyymälöissä. Tämä siksi, että usein nämä tuotteet eivät edusta juuri sitä aitoa perinteistä italialaista tuotetta. Se, mitä eniten haluan on antaa teille kaikille mahdollisuuden tutustua niihin aitoihin alkuperäisiin, veden kielelle saaviin italialaisiin ruokiin. 
Yrityksen takana olen siis minä, Luca. Maahantuon kaikki tuotteet itse, suoraan Italiasta ilman välikäsiä. Kappalemäärät eivät aina ole huimia, jotta pystyn tarjoamaan teille aina mahdollisimman tuoreita tuotteita. Suurin osa valikoimastani tulee pieniltä tuottajilta, joiden laatu on taattu.
Jos haluat pysähtyä vähän pidemmäksi aikaa nauttimaan italialaisesta tunnelmasta, niin myymälästäni löytyy myös pienimuotoinen kahvila jossa saatavana on hyvää aitoa espressoa.
Myymälästäni löytyy myös vitriini täynnä tuoretuotteita; aitoja italialaisia herkullisia leikkeleitä sekä juustoja. 
Palvelen teitä suomeksi, englanniksi ja tietysti italiaksi. Jos haluat pistäytyä liikkeessä vaikka vain juttelemassa tai haluat tulla tunnelmoimaan italialaisen musiikin pariin, olet lämpimästi tervetullut!

Yhteystiedot

Soita meille 0504130509 tai lähetä sähköpostia myynti@italianherkut.fi

Vastaamme yhteydenottoihin arkisin 10 – 17 välillä.

Osoite: Linnankatu 21, 20100 Turku

Logo Italian Herkut