italian herkut -kivijalkaliike turussa

Tunnelmallinen kivijalkaliikkeemme sijaitsee Turun Linnankadulla. Tervetuloa!

Aukioloajat

ma – pe 10 – 17

la 10 – 14

Linnankatu 21, 20100 Turku

Ota yhteyttä

044 235 9519
myynti@italianherkut.fi

Meillä on aito italialainen tunnelma, laaja valikoima herkkuja ja osaava henkilökunta, joka auttaa sinua löytämään juuri oikeat tuotteet!

Pyrkimyksenäni oli perustaa perinteinen pieni italialainen myymälä Turun sydämeen. Hyllyiltä ei löydy tuotteita joita useasti näkee lentokentillä tai matkamuistomyymälöissä. Tämä siksi, että usein nämä tuotteet eivät edusta juuri sitä aitoa perinteistä italialaista tuotetta. Se, mitä eniten haluan on antaa teille kaikille mahdollisuuden tutustua niihin aitoihin alkuperäisiin, veden kielelle saaviin italialaisiin ruokiin.
Yrityksen takana olen siis minä, Luca. Maahantuon kaikki tuotteet itse, suoraan Italiasta ilman välikäsiä. Kappalemäärät eivät aina ole huimia, jotta pystyn tarjoamaan teille aina mahdollisimman tuoreita tuotteita. Suurin osa valikoimastani tulee pieniltä tuottajilta, joiden laatu on taattu.
Jos haluat pysähtyä vähän pidemmäksi aikaa nauttimaan italialaisesta tunnelmasta, niin myymälästäni löytyy myös pienimuotoinen kahvila jossa saatavana on hyvää aitoa espressoa. 
Myymälästäni löytyy myös vitriini täynnä tuoretuotteita; aitoja italialaisia herkullisia leikkeleitä sekä juustoja. 
Palvelen teitä suomeksi, englanniksi ja tietysti italiaksi. Jos haluat pistäytyä liikkeessä vaikka vain juttelemassa tai haluat tulla tunnelmoimaan italialaisen musiikin pariin, olet lämpimästi tervetullut!