Tuotemerkkit

Italian Herkut syntyi vuonna 2012. Italian Herkkujen takana on intohimo ruokaan, Italiaan sekä mahdollisuuteen saada italialaisia elintarvikkeita Suomen markkinoille.

Suurin osa tuotteistamme tulevat Emilia-Romagnan maakunnasta sekä Toscanasta. Nämä kaksi maakuntaa ovat maailmalla tunnettuja erityisesti hyvästä ruuastaan sekä ruokiin liittyvistä tuotteistaan.

Valikoimassamme on myös klassisia italialaisia tuotteita, sekä tiettyjen alueiden tuotteita. Pyrimme aina tarjoamaan jokaiseen makuun sopivia tuotteita.

Tärkein lähtökohtamme on myymiemme tuotteiden laatu. Sillä laadukkaista tuotteista syntyy täydellinen lopputulos. Klassinen italialainen keittiö raaka-aineineen on myös tärkeä lähtökohta toiminnassamme. Tästä syystä suurin osa maahantuomista tuotteistamme ovat luomutuotteita tai DOP-merkittyjä tuotteita.

Suosimme pieniä ja keskisuuria toimittajia, jotka takaavat tuotteiden korkean laadun.

Asiakkaitamme ovat ravintolat, myymälät sekä supermarketit. Autamme yrityksiä myös yrityslahjojen kokoamisessa.

Yksityisasiakkaana voit tehdä ostoksia joko osoitteessa www.italianherkut.fi, kivijalkamyymälässämme Turun keskustassa osoitteessa Linnankatu 21, tai jälleenmyyjiemme luona.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan tuotteita jälleenmyyntiin, otathan meihin yhteyttä joko puhelimitse 0504130509 tai sähköpostitse myynti@italianherkut.fi.
Annamme mielellämme lisätietoja koskien jälleenmyyntiä sekä tuotteitamme!

La Madre Terra

La Madre Terra –luotiin vuonna 1987. Vuonna 1987 Pino Pasolini, sijaiskodin vastuuhenkilö yhdessä pappi don Oreste Benzin kanssa halusi luoda paikan jossa jokainen ihminen voi toteuttaa itseään työn ja hyvän yhteishengen kautta. Paikan, jossa jokainen voi ja pystyy luomaan jotain puhdasta sekä aitoa. Siitä ajatuksesta syntyi “La pietra scartata”. Työn keskus, ”La pietra scartata” on paikka jossa erilaisten fyysisten ja psyykkisten vammojen kanssa elävät ihmiset valmistavat tarkoin valikoiduista puhtaista raaka-aineista laadukkaita luomutuotteita suurella sydämellä. Tänä päivänä La pietra scartata työllistää 35 ihmistä.

Madre Terran tuotteita on paljon, ja ne on jaettu seuraaviin kategorioihin:

Kasviskreemit
Kasviskreemit ovat käyttövalmiita kreemejä joilla maustat risotot ja pastat, tai joiden avulla voit luoda maukkaita crostineja tai jotka antavat lisämakua perinteisiin resepteihisi

-Tuotteet öljyssä

-Ekstra neitsyt oliiviöljy sekä etikka

-Terveellinen aamupala
aloittaaksesi päiväsi oikeanlaisella energialla, täysjyvämuroja joita voit käyttää myös ihanien jälkiruokien tekoon.

-Hillot ja marmelaadit
valmistettu käsin poimituista, luomusäädösten mukaan viljellyistä hedelmistä

-Hedelmämehuja sekä välipaloja

-Uunissa valmistetut tuotteet
La Madre Terra on valinnut perinteitä kunnioittavan leipomon, joka edelleen vaalii vanhoja perinteitä.

-Huolella jauhettu
huolella viljellystä viljasta jauhettuja jauhoja

-Jyvät ja palkokasvit
kansallisesti viljeltyjä jyviä ja palkokasveja luomutiloilta

-Pasta, joka on puristettu pronssisuulakkeen läpi tavallisen teflonmuovisen suulakkeen sijasta.
Pastan pinta jää mukavan karkeaksi ja kastike tarttuu siihen paremmin kuin muovisuulakkeen läpi puristettuun sileäpintaiseen pastaan. Pasta valmistetaan Abruzzossa, pienen yrityksen toimesta.

Tomaatti ja pesto
Meidän tomaattikastike valmistetaan pelkästään italialaisista tomaateista, kotitekoisella tavalla. Näin tuotteen parhaat ominaisuudet säilyvät koko valmistusprosessin ajan.

-Luomukastikkeet
Monta eri pastakastiketta, kaikki valmistettu puhtaista luomuraaka-aineita-aineista, kuten esimerkiksi genovalainen pesto jossa aitoja pinjansiemeniä.

TOSCANA IN TAVOLA

Toscana in Tavola

Toscana in Tavola on pieni yritys Castellina Marittima -nimisessä kaupungissa, Pisan maakunnassa. Sijainti, paikallisten kokkien sukujuurten sekä oikean kokonsa ansiosta takaa tuotteille ainutlaatuisen laadun, jota isompien yritysten ei ole yhtä helppo saavuttaa. Toscana in Tavola:n kokit eivät tuota ruokia, vaan he valmistavat tuotteet aivan kuten kotonaan.

Tuotteet peilaavat Toscanan alueen makuja ja perinteitä:

– Crostinit ja bruschetta
Toscanan alueelle on tyypillistä nauttia reiluja antipastoja. Ennen jokaista lounasta nautitaan pieniä lämmitettyjä leipäpaloja, joiden pälle levitetään perinteisiä, voimakkaan makuisia kreemejä. Lihaa sisältävät kreemit lämmitetyllä leipäpalalla ovat crostineja. Isommille leipäpaloille sen sijaan levitetään tomaattikastiketta sekä oliiviöljyä, ja näin syntyy kuuluisat bruschetat.

– Kalaa sisältävät kastikkeet
Toscanan alueen keittiöperinteissä on paljon herkkuja myös kalaa rakastaville nautiskelijoille.

– Perinteiset jauhelihakastikkeet
Toscana in Tavola:n jauhelihakastikkeissa on ainutlaatuinen maku, josta kiitos kuuluu alkuperäisille resepteille sekä huolella valituille mausteille sekä yrteille jotka ovat erilaisia jokaiselle lihalle. Näin pystymme korostamaan lihojen er makuja.

– Tomaattipohjaiset kastikkeet
Toscana in Tavola:n haasteena on ollut luoda tässäkin tuotekategoriassa korkealaatuinen, valmis tuote, joka muistuttaisi italialaisen äidin juuri valmistamaa kastiketta.

– Luomu raaka-aineista valmistetut kastikkeet
Perinteiset Toscana in Tavola -tuotteet, joissa käytetty ainoastaan luomu raaka-aineita.

GALVANINA

Galvanina

Galvanina on yritys joka vuodesta 900 tuottaa mineraalivettä, jota on nykyään myynnissä maailmanlaajuisesti. Juhliakseen ensimmäisiä 100 toimintavuottaan Galvanina julkaisi laajan luomujuomavalikoiman, joka on pullotettu erityisiin yrityksen merkkiä kantaviin pulloihin.

Luomujuomat ovat
– ilman väriaineita
– ilman keinotekoisia aromeja
Juomat on valmistettu Galvanina mineraaliveteen.

Jäätee-valikoima juhlistaa Galvaninan 100. toimintavuotta.
– valikoiduista teelehdistä valmistettua jääteetä Galvanina mineraalivedessä.

Alkoholittomia, kevyesti hiilihapotettuja luomuvirvoitusjuomia

Fru.it Bio, italialaista makua täydellisesti.
Käsin poimitut välimeren hedelmät, ruokoskeri, mineraalivesi sekä luonnollinen hiilihapotus takaavat virvoitusjuomiin aidon ja luonnollisen maun.

Molino Spadoni

Molino Spadoni

Jo vuodesta 1445 Coccolian mylly, valmistettu Ravennassa sekä Forlissa, jauhaa viljanjyviä. Ja vuodesta 1923 tämä historiallinen mylly kuuluu Spadonin suvulle. Tänä päivänä Molino Spadoni on maan johtava yritys jauhonmyynnissä. Ravennassa yritys valmistaa laajaa valikoimaa erilaisia korkealaatuisia jauhoja, jotka takaavat erinomaisen lopputuloksen niin kotikäytössä kuin ammattikeittiössä.

GRAN MUGNAIO 00
Sopii hyvin niin suolaisiin leipomuksiin kuin makeisiin herkkuihin. Gran Mugnaion (W 80-140 glutine 10,0%) paakkuuntumaton jauhotyyppi “00” sopii hyvin myös gnocchien ja valkokastikkeen sekä käsintehdyn tuorepastan tekoon.

MANITOBA-JAUHO (W 330-360)
Manitoba-jauhoa kutsutaan myös amerikkalaiseksi jauhoksi, sillä tämä jauho valmistetaan Amerikassa sekä Kanadassa kasvavasta viljasta. Manitoba-jauho on tyyppiä 0, ja se sisältää enemmän proteiinia sekä gluteiinia. Korkean gluteiini-sekä proteiinipitoisuutensa vuoksi jauho soveltuu hyvin leivän valmistamiseen sekä pitkän kohotuksen vaativien makeiden leivonnaisten valmistukseen.

PIZZAJAUHOJA (W 200-240)
Gran Mugnaion “00” jauhot on ammattilaispizzajauho kaikille ketkä haluavat valmistaa perinteisiä pizzoja kotona, kuivahiivaa käyttäen. Jyvät ovat tarkoin valitut ja hienomurskatut säilyttäen notkeuden pastataikinaa tehdessä sekä hyvän kohoamisen. Jauhossa on paljon gluteiinia, mikä auttaa pastataikinaa pysymään kohonneena pitkään tehden pizzasta maukkaamman, rapeamman ja ennen kaikkea helpommin sulatettavan.

PREMIUM PASTA
Premium pasta -jauho on täydellinen käyttövalmis sekoitus jonka Mulino Spadoni on kehittänyt yhdistämällä 00 jauhon (hieno vehnäjauho) maun ja helpon työstettävyyden pastan pastan keitinajan kestävyyden kanssa. tämä jauho sopii hyvin tyypillisten välimeren munattomien pastojen valmistukseen, kuten orecchiette, strozapreti ja trofie. Premium pasta sopii hyvin työstettäväksi pastakoneella, sillä pastaan jää rouhea pinta kuitenkaan menettämättä hienon vehnäjauhon elastisuutta tai makua.

Italian Herkut – Delizie Italiane

Elintarvikkeiden tukku- ja vähittäismyynti, sekä niihin liittyvä tuonti ja vienti. Elintarvikkeiden myynti muualla kuin kaupassa.
Y-tunnus 2382281-6

Linnankatu 21, 20100 Turku
Soita meille: 0504130509
Sähköposti: myynti@italianherkut.fi