RICCO SAPORE PER SOLI INTENDITORI
La bontà di una ricetta classica che unisce al soffice impasto e alla dolcezza dell’uvetta sultanina, il sapore della golosa crema al cioccolato.
Una nuova ricetta che custodisce tutta la bontà del “cibo degli dei”.
Panettone on italialainen, Milanon seudulta lähtöisin oleva joulun ja uuden vuoden aikaan tarjoiltava pullamainen kakku. Kakku on levinnyt eri puolille Italiaa ja vuoden 2006 jälkeen myös Alppien pohjoispuolelle. Nimen alkuperä tulee luultavimmin italian kielisestä sanasta pane, leipä, joka etto-diminutiivillä tarkoittaa suurta leipää .Panettonessa on ympärillään aina paperinen vyöte, muotti, jossa se on paistettu ja jota ei poisteta paistamisen jälkeenkään. Panettonen valmistus kestää hyvin pitkään, kohottaminen itsessään useita päiviä. Panettone sisältää muun muassa kandeerattua appelsiinia ja sitruunan kuorta (sukaatteja) sekä rusinoita. Panettoneja on saatavissa hyvinvarustelluista elintarvikemyymälöistä myös Suomessa ja makuvaihtoehtoja löytyy useita, Amaretosta pähkinöihin, ja sisältövaihtoehtoja suklaamassasta vaniljakiisselisisältöisiin. Se säilyy huoneenlämmössä pakkauksessaan useita päiviä. Se tarjoillaan kuuman juoman tai makean viinin kanssa; se sopii aamiaiselle yhtä hyvin kuin kuohuviinilasillisen seuraksi iltapäivällä. Kakkua murretaan käsin ja palaset laitetaan suoraan suuhun.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.