Salami on perinteinen italialainen leikkele, joka valmistetaan jauhetusta sianlihasta, maustetaan suolalla ja mausteilla, ja kypsytetään useiden viikkojen tai kuukausien ajan. Sen maku vaihtelee miedosta voimakkaaseen, riippuen valmistusalueesta ja käytetyistä aineksista. Salami tarjoillaan usein ohuina viipaleina alkupalana, leivän ja juuston kanssa, tai käytetään voileivissä ja salaateissa.
Sivustomme käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän voimme taata parhaan käyttökokemuksen verkkosivuillamme. Lue lisää.
Valitse evästeet Osa evästeistä vaaditaan verkkosivuston toimintaan ja osa mahdollistaa erinäisten lisäominaisuuksien käytön. Voit alla olevasta listasta määrittää, mitä vaihtoehtoisia evästeitä on lupa käyttää. Rastita ne kohdat, jotka sallit. Voit lukea lisätietoja evästekäytännöistämme täältä.
Huom! Jos olet aiemmin sallinnut vain tietyt evästeet, näkyvät ne automaattisesti rastitettuina. Voit poistaa hyväksynnän poistamalla rastin ja tallentamalla asetukset uudelleen.