Spaghetti alla puttanesca

Monet ei tunne puttanesca-kastiketta. Nopea valmistus ja yksinkertaiset ainekset tekevät tästä reseptista kokeilun arvoisen!
Ateria kahdelle:
Spaghettia 170g
Kuorittuja tomaatteja 400g
Suolatuttuja kapriksia 5g
Kivettömiä oliiveja 50g
1 valkosipulinkynsi
Kuivattu chili
Ekstraneitsyt oliiviöljy 30g
Ripaus suolaa
Leikkaa ensin kaprikset ja oliivit.
Laita vesi liedelle kiehumaan ja lisää suola. Kaada pannulle öljy, valkosipuli ja hienonnettu kuivattu chili.
Lisää myös kaprikset. Ruskista keskilämmöllä 5 minuuttia jatkuvasti sekoittaen. Murskaa tässä vaiheessa tomaatit haarukalla ja kaada ne pannulle, sekoita ja keitä 15 minuuttia keskilämmöllä. Keitä sillä välin spaghetti.
Kun kastike on valmis, poista valkosipuli ja lisää oliivit.
Kun pasta on al dente, valuta se suoraan pannulle ja keitä puoli minuuttia, niin että kaikki maut sekoittuvat.
Spaghetti alla puttanesca on valmis tarjottavaksi kuumana!
Ps. Jos ei ole aikaa valmistaa itse mutta haluat silti kokeilla puttanesca- kastiketta niin meiltä löytyy valmis kastike.

Reseptin tuotteet:

This entry was posted in . Bookmark the permalink.