Pilko kesäkurpitsa pieniksi paloiksi ja laita ne pannulle öljyn kanssa. Peitä kannella ja anna paistua noin 25 minuuttia.
Keitä pasta suolaisessa vedessä. Siirrä kesakurpitsa kulhoon ja soseuta tehosekoittimella. Siirrä kesäkurpitsasose takaisin pannulle ja lisää siihen tonnikala. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon.
Sivustomme käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän voimme taata parhaan käyttökokemuksen verkkosivuillamme. Lue lisää.
Valitse evästeet Osa evästeistä vaaditaan verkkosivuston toimintaan ja osa mahdollistaa erinäisten lisäominaisuuksien käytön. Voit alla olevasta listasta määrittää, mitä vaihtoehtoisia evästeitä on lupa käyttää. Rastita ne kohdat, jotka sallit. Voit lukea lisätietoja evästekäytännöistämme täältä.
Huom! Jos olet aiemmin sallinnut vain tietyt evästeet, näkyvät ne automaattisesti rastitettuina. Voit poistaa hyväksynnän poistamalla rastin ja tallentamalla asetukset uudelleen.