Riisi Salaatti

insalata di riso Condiriso
Kun haluat valmistaa yksinkertaisen ja helpon sekä terveellisen aterian, on Bernin condiriso oiva ratkaisu! Keitä vain riisi ja anna sen jäähtyä hetki. Kun riisi on jäähtynyt, lisää vain Condiriso ja maukas välimerellinen ateria on valmis!
Berni Condiriso sisältää vihanneksia (paprika, porkkana, herne, kurkku, artisokka, selleri, sieniä, mustia- ja vihreitä herneitä, fenkoli, nauris) auringonkukkaöljyssä sekä viinietikassa.
Valmistusohje
– keitä riisi
– huuhtele ja lisää Condiriso. Yksi purkki Condirisoa riittää kolmeen annokseen.
– voit halutessasi lisätä ateriaan myös lempiaineksiasi; tonnikalaa, kananmunaa, kinkkua, kirsikkatomaatteja, salaattijuustoa.. Luo helposti oma salaattireseptisi!
– lisää ripaus oliiviöljyä ja oman maun mukaan vaikka sitruunamehua, etikkaa tai oreganoa!
Raikas, terveellinen ja todella maukas ateria on hetkessä valmis isommallekin porukalle!
Kun salaatti on valmis, sekoita kunnolla ja laita salaatti muutamaksi tunniksi jääkaappiin. Näin maut yhdistyvät paremmin ja rikastuttavat yhdistymällä tehden ateriasta vieläkin herkullisemman.
#condiriso #berni #salaatti #kesäsalaatti #riisi #tonnikala #oliiviöljy #italianherkut
~~~~~~~~
Perchè non preparare una bella insalata di riso fresca con Condiriso? 🙂
-Cuocete il vostro riso. -Aggiungi il tuo Condiriso. Ricorda che ogni vasetto è sufficiente per 3 porzioni, e non dimenticare di scolare il prodotto prima di aggiungerlo al riso. Se vuoi, puoi arricchire la tua insalata di riso con gli ingredienti che ami di più: tonno, uova, wurstel, prosciutto, pomodorini, formaggio a pezzetti…l’unica regola è il gusto! Condisci con un filo d’olio d’oliva e, se ti piacciono i gusti più decisi, puoi aggiungere succo di limone, aceto oppure origano.
Gustala fresca, anzi, freschissima!
Mescola bene la tua insalata di riso e lasciala in frigorifero per qualche ora, per dar modo ai sapori di amalgamarsi ed arricchirsi.

Reseptin tuotteet:

This entry was posted in . Bookmark the permalink.