Borlotti-pavut
Luonnolliset borlotti-pavut, runsaita kasviperäisiä proteiineja ja jodin lähde, kiitos suojatun Presal®-jodisuolan käytön, joka takaa helposti imeytyvän jodin saannin – tärkeä kilpirauhasen toiminnalle.
Borlotti-pavut ovat täydellinen ja terveellinen ruoka-aine. Perinteisesti käytetty keitoissa, patoissa ja soseissa, ne ovat herkullisia Tropean sipulin kanssa, maukkaita pilaffiruoassa pekonin ja makkaran kera ja houkuttelevia Marchen reseptissä maltagliatien, hummerin ja basilikan kanssa.
Ainekset
Pavut, vesi, jodioitu suola. GLUTEENITON.
Vinkki
Ihanteellisia keittoihin, patoihin ja soseisiin.
—–
Borlottibönor
Naturliga borlottibönor, rika på vegetabiliska proteiner och en källa till jod tack vare användningen av skyddat Presal®-jodsalt, vilket säkerställer ett lättupptagligt jodintag – viktigt för sköldkörtelns funktion.
Borlottibönor är en komplett och hälsosam livsmedelsprodukt. Traditionellt används de i soppor, grytor och puréer, de är läckra med Tropea-lök, smakrika i pilaffris med bacon och korv och lockande i en Marche-recept med maltagliati, hummer och basilika.
Ingredienser
Bönor, vatten, joderat salt. GLUTENFRI.
Tips
Perfekta för soppor, grytor och puréer.