Colatura di alici di Cetara on perinteinen Campanian alueen tuote. Hyvin vanhaan valmistusohjeeseen kuuluu alici säilyttäminen puutynnyrissä ja suolattuna. Suolattuina alici kuivuivat, ja niiden neste valui tynnyristä ulos. Tyypillisesti tätä nestettä käytetään spagetin ja linguine-pastan maustamiseen. Tällöin pasta keitetään laittamatta keitinveteen suolaa, sillä tämä neste on niin suolaista. Cetarassa kyseinen ateria syödään jouluaaton aattona. Colatura di alicia käytetään enimmäkseen spagetin maustamiseen, mutta myös kalaruokien ja vihannesten mausteena sekä pizzassa.
Colatura alici di Cetara 100ml, Delfino
11.90€
Colatura di alicia käytetään enimmäkseen spagetin maustamiseen, mutta myös kalaruokien ja vihannesten mausteena sekä pizzassa.
Varastossa
Tuotetunnus (SKU): 1211
Osastot: Mausteet, Campania, Kalatuotteet
Avainsanat tuotteelle colatura alici, colatura di alici, delfino, pizza, spaghetti
Paino | 0.3 kg |
---|
Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Colatura alici di Cetara 100ml, Delfino” Peruuta vastaus
Tutustu myös
Säilykkeet
3.90€
Säilykkeet
7.50€
Campania
2.90€
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.