Fusilli pastaa , 500g, Antiche tradizioni di Gragnano
4.99€
For our production we only select 100 % Italian durum wheat in bag and of the best farm.
The other essential element: the water, is given by the near source of Faito Mountain.
Once chosen ingredients, the master pasta maker sifts the durum wheat, to control the purity of the product before starting production.
Our pasta is bronze die. The bronze die and slow drying process give to the pasta the typical roughness that allows a perfect union with the sauce and condiment.
Dried in static cells where we control humidity and temperature at least for 24h, to preserve the natural quality and taste of the product.
Sivustomme käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän voimme taata parhaan käyttökokemuksen verkkosivuillamme. Lue lisää.
Valitse evästeet Osa evästeistä vaaditaan verkkosivuston toimintaan ja osa mahdollistaa erinäisten lisäominaisuuksien käytön. Voit alla olevasta listasta määrittää, mitä vaihtoehtoisia evästeitä on lupa käyttää. Rastita ne kohdat, jotka sallit. Voit lukea lisätietoja evästekäytännöistämme täältä.
Huom! Jos olet aiemmin sallinnut vain tietyt evästeet, näkyvät ne automaattisesti rastitettuina. Voit poistaa hyväksynnän poistamalla rastin ja tallentamalla asetukset uudelleen.