Zuppa Inglese
MODERN INTERPRETATION OF ONE OF THE MOST REFINED CLASSIC DESSERTS
Moist Colomba cake, soaked in confectionery Alkermes with a trace of spices and sour cherries and fille with a delicate whisky and custard cream.
To be sprinkled with cocoa powder, for the final touch.
Tyypillinen pääsiäisajan herkku joka ilmestyy italialaisiin pöytiin on COLOMBA!
Colomba pasquale tai colomba di Pasqua on perinteinen italialainen pääsiäisajan kakku. Vastaava kuin perinteiset joulun ajan kakut panettone ja pandoro.
Colomban taikina valmistetaan samaan tyylin kuin panettonen taikina, jonka valmistamiseen käytetään vehnäjauhoja, kananmunia, sokeria, hiivaa ja voita. Toisin kuin panettone, colomba sisältää sokeroituja hedelmän kuoria ilman rusinoita.
Taikina muovataan kyyhkyn muotoiseksi (kyyhky = colomba italiaksi), ja päälle lisätään sokerikuorrutus sekä manteleita ennen uuniin laittoa.
Jotkut valmistajat valmistavat erilaisia versioita colomba-kakusta, kuten esimerkiksi suklaakuorrutteella.
Mjöl typ ”0”, Limoncello grädde 18% (socker, vatten, glukos-fruktos sirap, citron infusion 5% motsvarande 0,9% av den färdiga produkten, skummjölkspulver, förtjockningsmedel: pektin, konserveringsmedel: kaliumsorbat, naturliga smaker ), Färska ägg, socker, smör, citronbad 5% (vatten, socker, alkohol, citroninfusion 5% motsvarande 0,2% av den färdiga produkten, citronsaft, smakämnen), färsk pasteuriserad helmjölk, naturlig jäst (innehåller vete) , Emulgatorer: mono- och diglycerider av fettsyror, salt, fruktos, smaker.
Ingredienser i påse (2%): socker, vetestärkelse, smaker.
Det kan innehålla spår av nötter och soja.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.