IL CLASSICO PANETTONE BASSO DELLA RICETTA PIEMONTESE
Soffice impasto lievitato naturalmente per oltre 2 giorni con solo Lievito Madre, arricchito da profumati canditi d’arancia, cedro di Calabria e polposi acini d’uva sultanina.
Avvolto da una croccante glassa lavorata artigianalmente a partire dalle migliori nocciole intere italiane, è raffreddato naturalmente a testa in giù per oltre 8 ore, come da tradizione.
Panettone on italialainen, Milanon seudulta lähtöisin oleva joulun ja uuden vuoden aikaan tarjoiltava pullamainen kakku. Kakku on levinnyt eri puolille Italiaa ja vuoden 2006 jälkeen myös Alppien pohjoispuolelle. Nimen alkuperä tulee luultavimmin italian kielisestä sanasta pane, leipä, joka etto-diminutiivillä tarkoittaa suurta leipää .Panettonessa on ympärillään aina paperinen vyöte, muotti, jossa se on paistettu ja jota ei poisteta paistamisen jälkeenkään. Panettonen valmistus kestää hyvin pitkään, kohottaminen itsessään useita päiviä. Panettone sisältää muun muassa kandeerattua appelsiinia ja sitruunan kuorta (sukaatteja) sekä rusinoita. Panettoneja on saatavissa hyvinvarustelluista elintarvikemyymälöistä myös Suomessa ja makuvaihtoehtoja löytyy useita, Amaretosta pähkinöihin, ja sisältövaihtoehtoja suklaamassasta vaniljakiisselisisältöisiin. Se säilyy huoneenlämmössä pakkauksessaan useita päiviä. Se tarjoillaan kuuman juoman tai makean viinin kanssa; se sopii aamiaiselle yhtä hyvin kuin kuohuviinilasillisen seuraksi iltapäivällä. Kakkua murretaan käsin ja palaset laitetaan suoraan suuhun.
AINESOSAT
Hasselpähkinäkuorruteella päällystetty Panettone – Luonnollisesti hapatettu leivottu makeistuote.
Tyyppi “0” pehmeä vehnäjauho, sultana, hasselpähkinäkuori 12% (sokeri, tuore munanvalkuainen, hasselpähkinät 18% vastaa 2% valmiista tuotteesta, riisitärkkelys, riisijauho), voi, sokeri, sokeroitu sitrushedelmien kuori (appelsiini ja sitruunankuori, glukoosi-fruktoosisiirappi, sokeri), tuore munankeltuainen, luonnollinen emohiiva 6% (vehnäjauho, vesi), inverttisokerisiirappi, emulgointiaineet: rasvahappojen mono- ja diglyseridit, tuore pastöroitu täysmaito 0,6%, suola , luonnollisia makuja.
Saattaa sisältää jäämiä muista pähkinöistä ja soijasta.
INGREDIENSER
Panettone täckt med hasselnötsglasyr – Naturligt jäst bakad konfektprodukt.
Typ “0” mjukt vetemjöl, sultanas, hasselnötsglasyr 12% (socker, färsk äggvita, hasselnötter 18% lika med 2% av den färdiga produkten, risstärkelse, rismjöl), smör, socker, kanderat citrusskal (apelsin och citronskal, glukos-fruktossirap, socker), färsk äggula, naturlig moderjäst 6% (vetemjöl, vatten), invertsockersirap, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror, färskpastöriserad helmjölk 0,6%, salt , naturliga smaker.
Kan innehålla spår av andra nötter och soja.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.