Parasta belgialaista tummaa suklaata käytetään tämän herkullisen amaretto-variantin pääraaka-aineena, jossa kaikki on makeampaa ja herkullisempaa mantelien ja suklaan yhdistelmän ansiosta.
Vain mantelipuusta kerättyjä manteleita
Ei aprikoosiydinsiemeniä
Vain luonnollisia aromeja
Ei väriaineita
Perinteinen mantelimassan valmistus
Käytetään parasta Italiassa valmistettua suklaajauhetta
LEIVONNAINEN: Ainesosat: mantelit 38%, sokeri, munanvalkuainen, suklaa (jauhe): 7,5% (kaakaojauhe; vähärasvainen kaakaojauhe; kaakaomassa; sokeri), inverttisokeri, luonnolliset aromit, nostatusaine: ammoniumvetykarbonaatti, säilöntäaine: sorbiinihappo
Valmistettu laitoksessa, jossa käsitellään myös maitoa, gluteenia sisältäviä viljoja, maapähkinöitä, soijaa, seesamia ja muita pähkinöitä. Korostetut ainesosat (lihavoitu) voivat aiheuttaa reaktioita allergisille tai intoleranssista kärsiville henkilöille.
Den bästa belgiska mörka chokladen är huvudpersonen i denna läckra variant av klassisk amaretto, där allt är sötare och mer läckert tack vare mandlarna och chokladens smak.
Endast mandlar som skördats från mandelträdet
Inga aprikoskärnor
Endast naturliga aromer
Inga färgämnen
Traditionell mandelmassa tillverkning
Användning av det finaste kakaopulvret tillverkat i Italien
BAKVERK: Ingredienser: mandlar 38%, socker, äggvita, choklad (pulver): 7,5% (kakaopulver; fettreducerat kakaopulver; kakaomassa; socker), invertsocker, naturliga aromer, jäsmedel: ammoniumvätekarbonat, konserveringsmedel: sorbinsyra
Tillverkas i en anläggning där även mjölk, spannmål som innehåller gluten, jordnötter, soja, sesam och andra nötter används. Markerade ingredienser (fetstil) kan orsaka reaktioner hos allergiska eller intoleranta personer.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.