Tänään Italian Herkkujen lounaspöydässä syötiin strozzapreti-pastaa ja pasticciato-kastiketta (bolognese-kastike + kerma). Alla ohje, joka saa taatusti veden kielelle!
Lisää strozzapreti-pasta kiehuvaan veteen. Lisää suola oman maun mukaan. Anna kiehua n.10-13 minuuttia. Strozzapreti-pastan kiehuessa, ota paistinpannu ja lämmitä siinä kastike miedolla lämmöllä. Lisää joukkoon puolet kermasta ja sekoita. Tehdäksesi kastikkeesta vielä maukkaampi, lisää joukkoon 100grammaa kinkku suikaleina / paloina sekä raasta joukkoon Parmiggiano Reggiano –juustoa.
Kun strozzapreti-pasta on kypsää (saavat jäädä hieman kovemmiksi, “al dente”, kuin tavallinen pasta) kaada vesi pois ja lisää paistinpannulle kastikkeen joukkoon hetki sekoittaen.
Sivustomme käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän voimme taata parhaan käyttökokemuksen verkkosivuillamme. Lue lisää.
Valitse evästeet Osa evästeistä vaaditaan verkkosivuston toimintaan ja osa mahdollistaa erinäisten lisäominaisuuksien käytön. Voit alla olevasta listasta määrittää, mitä vaihtoehtoisia evästeitä on lupa käyttää. Rastita ne kohdat, jotka sallit. Voit lukea lisätietoja evästekäytännöistämme täältä.
Huom! Jos olet aiemmin sallinnut vain tietyt evästeet, näkyvät ne automaattisesti rastitettuina. Voit poistaa hyväksynnän poistamalla rastin ja tallentamalla asetukset uudelleen.