La trippa è un alimento consumato da lungo tempo: i greci la cucinavano sulla brace, mentre i romani la utilizzavano per preparare salsicce. Oggi la trippa costituisce un alimento tradizionale di molte regioni d’Italia, in particolare della cucina veneta, romana, toscana e milanese, viene tagliata a strisce e quindi cotta in maniere diverse.
Vasikan vatsalaukku 400g, Simmenthal
6.30€
la trippa costituisce un alimento tradizionale di molte regioni d’Italia, in particolare della cucina veneta, romana, toscana e milanese, viene tagliata a strisce e quindi cotta in maniere diverse.
Varastossa
Tuotetunnus (SKU): 519
Osastot: Säilykkeet, Kastikkeet ja mausteet, lihakastikkeet
Avainsanat tuotteelle simmenthal, trippa, Vasikan vatsalaukku
Ainekset: Kastike (vesi, kuivattu pehmeä vehnäjauho, kaksoistomaattitiiviste 5,5%, suola, maissiöljy, valkoviini, sokeri, luonnolliset aromit, arominvahvistin: mononatriumglutamaatti) Kypsennetty naudanpeippo 40% vastaa 200 g raakaa naudannahkaa (47% ilmoitetusta painosta)
Ingredienser: Sås (vatten, torkat mjukt vetemjöl, dubbel tomatkoncentrat 5,5%, salt, majsolja, vitt vin, socker, naturliga smaker, smakförstärkare: mononatriumglutamat) Kokt nötkreatur 40% motsvarande 200 g rå nötkreatur (47% av deklarerad vikt)
Paino | 0.55 kg (kilogramma) |
---|
Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.
Tutustu myös
7.50€
11.50€
Säilykkeet
8.50€
7.50€
Säilykkeet
8.00€
Säilykkeet
2.95€
Säilykkeet
8.50€
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.