Lounasideat hukassa? Tässä nopea, helppo ja maukas ohje; spaghettia, hyvää cacio-juustoa ja ripaus pippuria! Näin syntyy hyvä roomalainen ateria.
Tosi yksinkertainen resepti, ravintolan vakioruoka ennen muuta Rooman alueella!
Tarina kertoo, että spaghettia syötiin tällä reseptillä jo ennen kuin tomaattia oli edes saatavilla Euroopassa. Cacio on pecorino-juustoa, valmistettu lampaan maidosta.
Ainekset
4 annosta
1pkt(200 g) Cacio pecorinoa
2tl mustapippuria myllystä
400g Spaghetti
Samalla kun laitat pastaveden kattilaan, raastat pecorinojuuston valmiiksi. Keität spaghetit. Lasket pastan siivilään jättäen kattilan pohjalle kuitenkin hiukan pastankeittovettä. On toimittava ripeästi. Sekoitat juustoraasteen pastankeittoveteen. Runsaasti vasta jauhettua mustapippuria. ”Kastikkeesta” pitää tulla kermamaista. Kaikki valmistuu muutamassa sekunnissa. Lisää spaghetit ja sekoita hyvin.
Sivustomme käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän voimme taata parhaan käyttökokemuksen verkkosivuillamme. Lue lisää.
Valitse evästeet Osa evästeistä vaaditaan verkkosivuston toimintaan ja osa mahdollistaa erinäisten lisäominaisuuksien käytön. Voit alla olevasta listasta määrittää, mitä vaihtoehtoisia evästeitä on lupa käyttää. Rastita ne kohdat, jotka sallit. Voit lukea lisätietoja evästekäytännöistämme täältä.
Huom! Jos olet aiemmin sallinnut vain tietyt evästeet, näkyvät ne automaattisesti rastitettuina. Voit poistaa hyväksynnän poistamalla rastin ja tallentamalla asetukset uudelleen.