Meliga Keksit

Meliga keksit
125 g maissi-jauhoa
100 g vehnäjauhoa
1 vaniljatanko
75 g sokeria
1/2 sitruunan kuori raastettuna
180 g pehmeää voita
2 keltuaista
Laita uuni lämpiämään 200-asteiseksi.
Sekoita molemmat jauhot kulhossa.
Halkaise vaniljatanko ja raaputa veitsellä puolikkaista siemenet.
Lisää ne jauhojen joukkoon.
Lisää jauhoihin sokeri ja raastettu sitruunankuori.
Lisää pehmeä voi ja keltuaiset.
Sekoita taikinaa vispilällä tai yleiskoneella tasaiseksi ja pehmeäksi.
Täytä pursotin ja valitse raidallista pursonauhaa tekevä sahalaitainen suutin.
Puserra noin 4 cm halkaisijaltaan olevia kiekkoja leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
Paista uunissa 10–15 minuuttia, kunnes keksit ovat kullanruskeita.
Anna keksien jäähtyä ennen kuin kosket niitä.
Ne ovat hyvin murenevia ja menevät lämpiminä helposti rikki.

Reseptin tuotteet:

This entry was posted in . Bookmark the permalink.