Makupala zampone-makkarasta linssisoseen kera

zampone e lenticchie

Haluatteko viettää oikein perinteisen italialaisen uuden vuoden? Jos ajatus kiehtoo niin poikkea meille, osta perinteinen cotechino sekä linssejä ja seuraa ystävämme kokki Flavion reseptiä, kutsu ystäviä kylään ja nauti hyvästä ruuasta sekä seurasta.

Makupala zampone-makkarasta linssisoseen kera

Distinto Personal Chef – Flavio Giacoletto

500 g esikeitetty zampone

300 g linssejä

1 rkl oliiviöljyä

1 rkl voita

1 sipuli

1 sellerinvarsi

100 g paseerattuja tomaatteja

1 l lihalientä

suolaa

mustapippuria

Hienonna sipuli ja selleri ja kuullota kattilassa voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää huuhdellut ja valutetut linssit, paseerattu tomaatti ja kuuma lihaliemi.

Sulje kansi ja kypsennä matalalla lämmöllä 1 tunnin ajan.

Mausta suolalla ja pippurilla hieman ennen keittoajan loppua.

Reseptin tuotteet:

This entry was posted in . Bookmark the permalink.