Haluatteko viettää oikein perinteisen italialaisen uuden vuoden? Jos ajatus kiehtoo niin poikkea meille, osta perinteinen cotechino sekä linssejä ja seuraa ystävämme kokki Flavion reseptiä, kutsu ystäviä kylään ja nauti hyvästä ruuasta sekä seurasta.
Makupala zampone-makkarasta linssisoseen kera
Distinto Personal Chef – Flavio Giacoletto
500 g esikeitetty zampone
300 g linssejä
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl voita
1 sipuli
1 sellerinvarsi
100 g paseerattuja tomaatteja
1 l lihalientä
suolaa
mustapippuria
Hienonna sipuli ja selleri ja kuullota kattilassa voin ja öljyn sekoituksessa.
Lisää huuhdellut ja valutetut linssit, paseerattu tomaatti ja kuuma lihaliemi.
Sulje kansi ja kypsennä matalalla lämmöllä 1 tunnin ajan.
Mausta suolalla ja pippurilla hieman ennen keittoajan loppua.
Reseptin tuotteet:
Joulutuotteet
vilja ja palkokasvit
Joulutuotteet