Bresaola on perinteinen italialainen leikkele, joka on peräisin Valtellinan alueelta ja valmistettu vähärasvaisesta naudanlihasta, joka suolataan ja kypsytetään. Sen maku on hienostunut ja aromaattinen, ja sen koostumus on pehmeä ja vähärasvainen. Bresaola sopii erinomaisesti kevyisiin ja terveellisiin ruokiin, ja sitä tarjoillaan usein ohuina viipaleina oliiviöljyn, sitruunan ja pippurin kera, tai rucolan ja parmesaanilastujen kanssa.
Sivustomme käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän voimme taata parhaan käyttökokemuksen verkkosivuillamme. Lue lisää.
Valitse evästeet Osa evästeistä vaaditaan verkkosivuston toimintaan ja osa mahdollistaa erinäisten lisäominaisuuksien käytön. Voit alla olevasta listasta määrittää, mitä vaihtoehtoisia evästeitä on lupa käyttää. Rastita ne kohdat, jotka sallit. Voit lukea lisätietoja evästekäytännöistämme täältä.
Huom! Jos olet aiemmin sallinnut vain tietyt evästeet, näkyvät ne automaattisesti rastitettuina. Voit poistaa hyväksynnän poistamalla rastin ja tallentamalla asetukset uudelleen.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.