Carasau-leipä (carasatu, carasadu, crasau) on tyypillinen sardinialainen leipä.
Alkujaan Barbagiasta, mutta sittemmin levinnyt koko Sardinian alueelle. Carasatu-leipä on ohut ja rapea,tyypillisesti pyöreä jota myydään yleisimmin puolikkaina tai kokonaisena.
Carasau-leipää syödään usealla eri tavalla: sellaisenaan suolaisilla tai makeilla höysteillä.
Yleisin tapa kuitenkin on kastaa leipä kokonaan nopeasti veteen jotta leipä pehmenee sopivasti jotta sen voi kääriä salamien, leikkeleiden tai juustojen ympärille.
Sivustomme käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän voimme taata parhaan käyttökokemuksen verkkosivuillamme. Lue lisää.
Valitse evästeet Osa evästeistä vaaditaan verkkosivuston toimintaan ja osa mahdollistaa erinäisten lisäominaisuuksien käytön. Voit alla olevasta listasta määrittää, mitä vaihtoehtoisia evästeitä on lupa käyttää. Rastita ne kohdat, jotka sallit. Voit lukea lisätietoja evästekäytännöistämme täältä.
Huom! Jos olet aiemmin sallinnut vain tietyt evästeet, näkyvät ne automaattisesti rastitettuina. Voit poistaa hyväksynnän poistamalla rastin ja tallentamalla asetukset uudelleen.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.