Toimitus alkaa 24.11
Pandoro on kotoisin Veronasta, ja se on rakenteeltaan pehmeämpi ja ilmavampi kuin panettone, Boschetti selittää.
Pandoro on muodoltaan korkea ja se paistetaan erityisessä vuuassa. Kun kakun leikkaa poikkisuunnassa viipaleiksi, paljastuu sen rakenteen tähtimäisyys. Kun siivuja kääntelee hiukan, leivonnaisesta saa aikaan näyttävän, joulukuusimaisen kakun.
Arkisemmissa tilaisuuksissa kakun voi tarjoilla sellaisenaan, pakkauksessa mukana olevalla tomusokerilla hunnutettuna. Kakusta leikataan siivuja pituussuunnassa.
Pandoron voi myös täyttää levittämällä kakkusiivujen väliin esimerkiksi mascarponea ja sulatettua suklaata tai esimeriksi Nutellaa. Kastikkeen voi myös tarjota erillisessä kulhossa ja dipata kakkusiivuja siihen.
Pandoroa myydään myös täytteellisenä versiona, esimerkiksi tiramisu- ja Limocello-täytteillä.
Ainesosat: vehnäjauho, sokeri, voi (maito) 15 % (vastaa 20 % D.M. 22/7/05), tuoreet munat
14,5%, pastöroitu tuore täysmaito 5,4%, luonnollinen hiiva (vehnä) 3,8%, emulgointiaine: mono ja
rasvahappojen diglyseridit, kaakaovoi, suola, aromit.
8 % tomusokeripussin ainesosat: sokeri, vehnätärkkelys, aromit.
Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja soijasta.
Ingredienser: vetemjöl, socker, smör (mjölk) 15% (motsvarande 20% D.M. 22/7/05), färska ägg
14,5%, pastöriserad färsk helmjölk 5,4%, naturlig jäst (vete) 3,8%, emulgeringsmedel: mono och
diglycerider av fettsyror, kakaosmör, salt, aromer.
Ingredienser i påsen med 8 % florsocker: socker, vetestärkelse, aromer.
Det kan innehålla spår av nötter och soja.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.