Tagliatelle tai Tagliolini on perinteinen tyyppi pasta tehty munat, Emilia-Romagnan alueella Italiassa. Yksittäisiä tagliatelle ovat pitkiä, litteitä nauhoja, jotka ovat samanlaisia muodoltaan fettuccine ja ovat tyypillisesti noin 0,65 cm: stä 1 cm leveä. Tagliatelle voidaan tarjoilla erilaisia kastikkeita, vaikka Classic on jauhelihakastike tai Bolognese kastike. Tagliatelli on toinen valikoima tagliatelle Se on pitkä ja lieriön muotoinen, ei pitkä ja tasainen.Ruokalaput ovat myös saatavilla, ja ne ovat ohuempia kuin tagliatelle, jopa ohuempi versio on bavettine.
Ainesosat: durumvehnä, Kanamuna
Ingredienser: durumvetemjöl, ägg
Tarja Haapasaari (varmistettu kirjoittaja) –
Suussa sulavaa ja herkullista! Suosittelen lämpimästi 🙂