PASTA AGLIO, OLIO E PEPERONCINO on yksi tunnetuimmista italialaisen keittiön resepteistä. Cannamela tarjoaa sinulle yksinkertaisen ja luonnollisen ratkaisun sen valmistamiseen kotona muutamassa minuutissa, jolloin voit päivittäin nauttia perinteemme mauista.
AINESOSAT
Valkosipuli 52 % (sisältää luonnollisesti rikkidioksidia), Chili 45 %, Mustapippuri 0,3 %
KÄYTTÖOHJEET • Kaada pannulle 8 ruokalusikallista öljyä ja pakkauksen sisältö. • Paista 1 minuutin ajan hyvin miedolla lämmöllä. • Kaada pannulle etukäteen keitetty pasta ja sekoita kastikkeen kanssa. Vähemmän tulisen annoksen saamiseksi käytä yhtä pakkausta 12/14 annokseen.
LISÄTTÄVÄT AINESOSAT VALMISTEESEEN: ÖLJY. Ravista ennen käyttöä.
RUOTSI:
Förberedelse för Sugo Aglio, Olio e Peperoncino
PASTA AGLIO, OLIO E PEPERONCINO är ett av de mest kända recepten i det italienska köket. Cannamela erbjuder dig en enkel och naturlig lösning för att förbereda det hemma på några minuter, och dagligen återupptäcka smakerna av vår tradition.
INGREDIENSER
Vitlök 52 % (innehåller naturligt svaveldioxid), Chili 45 %, Svartpeppar 0,3 %
ANVÄNDNINGSINSTRUKTIONER • Häll 8 matskedar olja och innehållet i förpackningen i en stekpanna. • Stek i 1 minut på mycket låg värme. • Häll den tidigare kokta pastan i stekpannan och blanda med såsen. För en mindre kryddig rätt, använd en förpackning för 12/14 portioner.
TILLSÄTT ANVÄNDNINGSINGREDIENSER: OLJA. Skaka före användning.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.