PASTA ALL’ARRABBIATA on italialaisen keittiön klassikko, yksinkertainen ja erittäin tulinen. Cannamela tarjoaa sinulle yksinkertaisen ja luonnollisen ratkaisun sen valmistamiseen kotona muutamassa minuutissa, jolloin voit päivittäin nauttia perinteemme mauista.
AINESOSAT
Tomaatti, Valkosipuli 27,8 % (sisältää luonnollisesti rikkidioksidia), Persilja 13,6 %, Chili 8 %, Mustapippuri 2 %
KÄYTTÖOHJEET • Kaada pannulle 4 ruokalusikallista öljyä ja pakkauksen sisältö. • Lisää noin 500 g tomaattimurskaa. • Suolaa ja keitä noin 8 minuuttia. • Kaada pannulle etukäteen keitetty pasta ja sekoita kastikkeen kanssa. Vähemmän tulisen annoksen saamiseksi käytä yhtä pakkausta 7/8 annokseen. LISÄTTÄVÄT AINESOSAT VALMISTEESEEN: ÖLJY, TOMAATTIMURSKA. Ravista ennen käyttöä.
RUOTSI:
Förberedelse för Sugo all’Arrabbiata
PASTA ALL’ARRABBIATA är en klassiker i det italienska köket, enkel och mycket kryddig. Cannamela erbjuder dig en enkel och naturlig lösning för att förbereda det hemma på några minuter, och dagligen återupptäcka smakerna av vår tradition.
INGREDIENSER
Tomat, Vitlök 27,8 % (innehåller naturligt svaveldioxid), Persilja 13,6 %, Chili 8 %, Svartpeppar 2 %
ANVÄNDNINGSINSTRUKTIONER • Häll 4 matskedar olja och innehållet i förpackningen i en stekpanna. • Tillsätt cirka 500 g passerade tomater. • Salta och koka i cirka 8 minuter. • Häll den tidigare kokta pastan i stekpannan och blanda med såsen. För en mindre kryddig rätt, använd en förpackning för 7/8 portioner. TILLSÄTT ANVÄNDNINGSINGREDIENSER: OLJA, PASSERADE TOMATER. Skaka före användning.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.