Duck ragout with fresh oranges
The tradition of Duck recipes is very strong in many italian regions; think about Veneto and its typical recipes. Tuscany is also very well known for its Duck ragout for long strand or home made pasta, like Pici or Bigoli.
The Ragù d’Anatra Toscana in Tavola ® is prepared following the old recipe, adding a little orange and orange skin, to underline the delicacy of these very tasty and unique meats.
Ankanjauhelikastike 180g, Toscana in Tavola
6.50€
ainekset: ankka-liha 36%, kalkkuna-liha, tomatti, sipuli, oliiviöljy, selleri, valkosipuli, appelsini,sitruna, valkoviini, suola, mustapippuri, cognac.
Varastossa
Tuotetunnus (SKU): 702
Osastot: lihakastikkeet, Kastikkeet ja mausteet, Toscana
Avainsanat tuotteelle Ankanjauhelikastike, ankka, ankkalihakastike, pici, toscana in tavola
Paino | 0.455 kg (kilogramma) |
---|
Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.
Tutustu myös
5.99€
Säilykkeet
8.50€
Pestot
7.50€
Kalakastikkeet
5.50€
kasviskastikkeet
Vihreä oliivi ja kapriskastike 200g, La Madre Terra. Luomutuote
5.90€
lihakastikkeet
6.50€
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.