Herkkutatti ja jauhelikastike 180g, Toscana in Tavola
6.50€
Porcini-sienet (Boletus Edulis) kasvavat Toscanan Appenini-vuorten metsissä tai havumetsissä sekä kukkuloilla. Näiden erittäin ainutlaatuisen tuoksun ja maun vuoksi kalliiden sienien poimiminen on nykyään loistava tilaisuus vaeltaa kauniissa metsässä, kun kausi tuo aurinkoisia päiviä kostean ja sateisen kauden jälkeen. Toscanassa tätä sientä lisätään sekä naudan- että sianraguihin. Tästä perinteestä syntyi Herkkutatti ja jauhelikastike, joka sopii erinomaisesti munatagliatellen, mannapastan, mutta myös lasagnen ja polentan kanssa. Suosittelemme vahvasti yhdistämään tämän ragun punaviinin kanssa.
Sivustomme käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän voimme taata parhaan käyttökokemuksen verkkosivuillamme. Lue lisää.
Valitse evästeet Osa evästeistä vaaditaan verkkosivuston toimintaan ja osa mahdollistaa erinäisten lisäominaisuuksien käytön. Voit alla olevasta listasta määrittää, mitä vaihtoehtoisia evästeitä on lupa käyttää. Rastita ne kohdat, jotka sallit. Voit lukea lisätietoja evästekäytännöistämme täältä.
Huom! Jos olet aiemmin sallinnut vain tietyt evästeet, näkyvät ne automaattisesti rastitettuina. Voit poistaa hyväksynnän poistamalla rastin ja tallentamalla asetukset uudelleen.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.