Finocchiona on perinteinen toscanalainen leikkele, joka valmistetaan jauhetusta sianlihasta ja maustetaan fenkolinsiemenillä, mikä antaa sille ainutlaatuisen aromaattisen maun. Sen koostumus on pehmeä ja maku kevyesti mausteinen, fenkolista peräisin olevilla makeilla ja raikkailla vivahteilla. Finocchiona tarjoillaan usein ohuina viipaleina alkupalana, toscanalaisen leivän, juustojen ja paikallisten punaviinien kera.
Sivustomme käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän voimme taata parhaan käyttökokemuksen verkkosivuillamme. Lue lisää.
Valitse evästeet Osa evästeistä vaaditaan verkkosivuston toimintaan ja osa mahdollistaa erinäisten lisäominaisuuksien käytön. Voit alla olevasta listasta määrittää, mitä vaihtoehtoisia evästeitä on lupa käyttää. Rastita ne kohdat, jotka sallit. Voit lukea lisätietoja evästekäytännöistämme täältä.
Huom! Jos olet aiemmin sallinnut vain tietyt evästeet, näkyvät ne automaattisesti rastitettuina. Voit poistaa hyväksynnän poistamalla rastin ja tallentamalla asetukset uudelleen.