Golfetta-salami on italialainen leikkele, joka valmistetaan vähärasvaisesta, tarkoin valitusta sianlihasta. Verrattuna perinteisiin salameihin, se sisältää vähemmän rasvaa ja tarjoaa hienostuneen, kevyemmän maun. Salami kypsyy luonnollisesti, ja sen maku kehittyy tasapainoiseksi ja aromaattiseksi. Se sopii täydellisesti ohuina viipaleina alkupalaksi, leivän ja juuston kera, tai gourmet-voileipiin.
Sivustomme käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän voimme taata parhaan käyttökokemuksen verkkosivuillamme. Lue lisää.
Valitse evästeet Osa evästeistä vaaditaan verkkosivuston toimintaan ja osa mahdollistaa erinäisten lisäominaisuuksien käytön. Voit alla olevasta listasta määrittää, mitä vaihtoehtoisia evästeitä on lupa käyttää. Rastita ne kohdat, jotka sallit. Voit lukea lisätietoja evästekäytännöistämme täältä.
Huom! Jos olet aiemmin sallinnut vain tietyt evästeet, näkyvät ne automaattisesti rastitettuina. Voit poistaa hyväksynnän poistamalla rastin ja tallentamalla asetukset uudelleen.