Guanciale on perinteisesti savustamaton italialainen, pekonia muistuttava suolattu liha, joka valmistetaan sian poskesta.
Porsaan poski maustetaan suolalla, pippurilla ja muilla mausteilla, ja sitä kypsytetään kolmen kuukauden ajan.
Guancialea käytetään perinteisesti pasta amatriciana- ja pasta carbonara -resepteissä Keski-Italiassa Umbrian ja Lazion maakunnissa.
Kuiva suolattu porsaanleuka Ainesosat: Sianliha, suola dekstroosi, mausteet, luonnolliset aromit antioksidantit: E301. säilöntäaineet: E252, E250. Gluteeniton Lihan alkuperä: ITALIA
Torrtorkad fläskjowl Ingredienser: Fläsk, salt dextros, kryddor, naturliga aromantioxidanter: E301. konserveringsmedel: E252, E250. Glutenfritt kött ursprung: ITALIEN
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.