-500 g bucatini
-1 kpl punainen chili
-150g pecorino romano-juustoa raastettuna
-150g ilmakuivattu possun poskea (guanciale di maiale)
-400g tomaattimurska
-2 rlk ekstra-neitsytoliiviöljyä
-Mustapippuri myllystä
1.Laita pastavesi kiehumaan ja mausta suolalla..
2.Leikkaa possunposki ja chili suikaleiksi.
3.Paista pannulla omassa rasvassa ja ekstra-neitsytoliiviöljyä.
4.Lisää tomaattikastike ja anna hautua n.10min.
5.Keitä spaghetit, valuta ja kaada pasta takaisin kattilaan.
6.Lisää kastike, pecorino romano-juustoraaste ja sekoitta.
7.Mausta oman maun mukaan mustapippurilla.
Annostele lautaselle ja ripottele vähän juustoa päälle ennen tarjoamista.
Sivustomme käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän voimme taata parhaan käyttökokemuksen verkkosivuillamme. Lue lisää.
Valitse evästeet Osa evästeistä vaaditaan verkkosivuston toimintaan ja osa mahdollistaa erinäisten lisäominaisuuksien käytön. Voit alla olevasta listasta määrittää, mitä vaihtoehtoisia evästeitä on lupa käyttää. Rastita ne kohdat, jotka sallit. Voit lukea lisätietoja evästekäytännöistämme täältä.
Huom! Jos olet aiemmin sallinnut vain tietyt evästeet, näkyvät ne automaattisesti rastitettuina. Voit poistaa hyväksynnän poistamalla rastin ja tallentamalla asetukset uudelleen.