Bucatini all’Amatriciana

amatriciana resepti

-500 g bucatini
-1 kpl punainen chili
-150g pecorino romano-juustoa raastettuna
-150g ilmakuivattu possun poskea (guanciale di maiale)
-400g tomaattimurska
-2 rlk ekstra-neitsytoliiviöljyä
-Mustapippuri myllystä

1.Laita pastavesi kiehumaan ja mausta suolalla..
2.Leikkaa possunposki ja chili suikaleiksi.
3.Paista pannulla omassa rasvassa ja ekstra-neitsytoliiviöljyä.
4.Lisää tomaattikastike ja anna hautua n.10min.
5.Keitä spaghetit, valuta ja kaada pasta takaisin kattilaan.
6.Lisää kastike, pecorino romano-juustoraaste ja sekoitta.
7.Mausta oman maun mukaan mustapippurilla.

Annostele lautaselle ja ripottele vähän juustoa päälle ennen tarjoamista.

Reseptin tuotteet:

This entry was posted in . Bookmark the permalink.