Pancetta (italian sanasta pancia, vatsa) on italialainen pekonin kaltainen lihajaloste.
Siansivu suolataan ja maustetaan esimerkiksi rosmariinilla, valkosipulilla tai fenkolilla.
Usein se kääritään rullalle ja sullotaan makkaran tapaan suoleen.
Sen jälkeen sitä ilmakuivataan noin kolme kuukautta.
Eri paikkakunnilla Italiassa on erilaisia tapoja valmistaa pancettaa.
Yleensä sitä ei savusteta, mutta kevyesti savustettujakin versioita on.
Pancetta (pekoni) arrotolata 300g
10.90€
Pancetta (italian sanasta pancia, vatsa) on italialainen pekonin kaltainen lihajaloste.
Pancetta käytetään perinteisesti pasta amatriciana- ja pasta carbonara -resepteissä
Varastossa
Paino | 1 kg (kilogramma) |
---|
Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.
Tutustu myös
129.00€
24.50€
10.00€
Salami
14.90€
Leikkeleet
10.00€
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.