Pancetta (italian sanasta pancia, vatsa) on italialainen pekonin kaltainen lihajaloste.
Siansivu suolataan ja maustetaan esimerkiksi rosmariinilla, valkosipulilla tai fenkolilla.
Usein se kääritään rullalle ja sullotaan makkaran tapaan suoleen.
Sen jälkeen sitä ilmakuivataan noin kolme kuukautta.
Eri paikkakunnilla Italiassa on erilaisia tapoja valmistaa pancettaa.
Yleensä sitä ei savusteta, mutta kevyesti savustettujakin versioita on.
Savustettu Pancetta (pekoni) 300g
10.90€
Pancetta (italian sanasta pancia, vatsa) on italialainen pekonin kaltainen lihajaloste.
Pancetta käytetään perinteisesti pasta amatriciana- ja pasta carbonara -resepteissä
ainesosat:
90% porsaan vatsa, vesi, suola, aromit, tärkkelys, dekstroosi, savuaromi, E301, E331, E262, E451, E407a, E250
ingredienser:
90 % fläskmage, vatten, salt, aromer, stärkelse, dextros, rökig smak, E301, E331, E262, E451, E407a, E250
Varastossa
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.