Gorgonzola on pehmeä tai puolikova sinihomejuusto, joka valmistetaan täyslehmänmaidosta. Se on peräisin Lombardian alueelta ja sen maku on voimakas ja omaleimainen, vaihdellen makeasta tulisempaan kypsymisajasta riippuen. Sen sinivihreät homejuovat tekevät juustosta helposti tunnistettavan. Gorgonzola sopii hyvin levitettäväksi leivälle, pähkinöiden kanssa tai kastikkeisiin ja pastaruokiin.
Sivustomme käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän voimme taata parhaan käyttökokemuksen verkkosivuillamme. Lue lisää.
Valitse evästeet Osa evästeistä vaaditaan verkkosivuston toimintaan ja osa mahdollistaa erinäisten lisäominaisuuksien käytön. Voit alla olevasta listasta määrittää, mitä vaihtoehtoisia evästeitä on lupa käyttää. Rastita ne kohdat, jotka sallit. Voit lukea lisätietoja evästekäytännöistämme täältä.
Huom! Jos olet aiemmin sallinnut vain tietyt evästeet, näkyvät ne automaattisesti rastitettuina. Voit poistaa hyväksynnän poistamalla rastin ja tallentamalla asetukset uudelleen.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.