Lazion perinteestä, yksinkertainen mutta uskomattoman maukas ruokalaji, jota koko maailma kadehtii.
Ainesosat:
“Pecorino Romano DOP” -juusto 50%
(lampaanmaito, suola, karitsan juoksute, maitohappobakteerit), vesi, sulatussuolat: natriumsitraatit, mustapippuri 0,3%.
Kastikkeen ominaisuudet:
aito, intensiivinen, yllättävä
Suositeltu pasta:
pici
Viinin ominaisuudet täydelliseen yhdistelmään:
Kevyt punaviini, joka tasapainottaa ruuan suolaisuutta.
Suositellut viinit:
Rosso di Montalcino
—————-
Från den latinska traditionen, en enkel men otroligt smakrik rätt som hela världen avundas oss.
Ingredienser:
“Pecorino Romano DOP” ost 50%
(fårmjölk, salt, lamm-löpe, mjölksyrabakterier), vatten, smältsalter: natriumcitrat, svartpeppar 0,3%.
Kockens anteckningar:
Såsens egenskaper:
autentisk, intensiv, överraskande
Rekommenderad pasta:
pici
Vinets egenskaper för en perfekt kombination:
Lätt rött vin som matchar rättens sälta.
Rekommenderade viner:
Rosso di Montalcino
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.