Keitä pasta suolaisessa vedessä. Paista kevyesti murskattu valkosipuli 2-3 ruokalusikallisessa öljyssä. Raasta bottarga haluttu määrä.
Kun spaghetit ovat kypsiä, valuta keitinvettä ja siirrä spaghetit suoraan pannulle öljyn kanssa. Kuullota hetkeksi, jotta pasta maustuu tasaisesti, ja ripottele sitten päälle raastettua bottargaa. Sekoita nopeasti, lisää tarvittaessa tilkka keitinvettä ja siirrä lautasille.
Lisää halutessasi päälle vielä bottargaa hiutaleina tai ripottele persilijaa maun mukaan ja tarjoile spaghetti alla bottarga heti.
Sivustomme käyttää evästeitä. Hyväksymällä tämän voimme taata parhaan käyttökokemuksen verkkosivuillamme. Lue lisää.
Valitse evästeet Osa evästeistä vaaditaan verkkosivuston toimintaan ja osa mahdollistaa erinäisten lisäominaisuuksien käytön. Voit alla olevasta listasta määrittää, mitä vaihtoehtoisia evästeitä on lupa käyttää. Rastita ne kohdat, jotka sallit. Voit lukea lisätietoja evästekäytännöistämme täältä.
Huom! Jos olet aiemmin sallinnut vain tietyt evästeet, näkyvät ne automaattisesti rastitettuina. Voit poistaa hyväksynnän poistamalla rastin ja tallentamalla asetukset uudelleen.