MAKU JA PERINNE
Ducato D’Amalfi Gragnano on huippulaatuinen pastatehdas, joka on erikoistunut arvostetun Pasta di Gragnano IGP -pastan valmistukseen. Käytämme vain 100 % italialaista vehnää ja puhtaita Monti Lattari -lähdevesiä, noudattaen tarkasti Gragnanon pastamestareiden vuosisataisia perinteitä – laadun ja aitouden takuuna.
Taikina puristetaan ainoastaan pronssimuottien läpi, ja hitaasti, matalassa lämpötilassa kuivattava prosessi säilyttää parhaat mahdolliset maku- ja rakenneominaisuudet. Jokainen pakkaus kootaan käsin, jotta varmistamme täydellisen lopputuloksen.
Lopputuloksena on pasta, joka:
– Säilyttää kaikki ravintoaineet
– On täynnä aitoa makua ja täydellistä rakennetta
– Korostaa jokaisen kastikkeen makua
– Tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen
—-
SMAK OCH TRADITION
Ducato D’Amalfi Gragnano är en premiumpastaproducent som specialiserar sig på den berömda Pasta di Gragnano IGP. Vi använder endast 100 % italienskt vete och rent källvatten från Monti Lattari, samtidigt som vi följer de sekelgamla traditionerna från pastamästarna i Gragnano – en garanti för kvalitet och äkthet.
Pastadegen pressas genom bronsformar, och den långsamma torkningen vid låg temperatur bevarar alla viktiga egenskaper. Varje förpackning packas för hand, för att säkerställa en perfekt produkt i varje detalj.
Resultatet är en pasta som:
– Bevarar alla näringsämnen
– Har en autentisk smak och perfekt konsistens
– Förhöjer varje sås och ingrediens
– Ger en unik smakupplevelse